Uroczyste kolacje
Na Państwa zlecenie przygotujemy uroczystą kolację w dowolnej formule oraz miejscu. Dopasujemy naszą ofertę do charakteru spotkania. Serwowane przez nas potrawy, przygotowane pod okiem Magdy Gessler, oraz oryginalna aranżacja stołów zapewnią wyjątkowe doznania kulinarne i estetyczne.
Wybrane przykłady z naszego menu:
Przystawki zimne
- Sałata Verde z pieczonym kozim serem, świeżym szpinakiem, kruchym avocado, prażonym czosnkiem i koroną z parmezanu
- Sałatka leśna, mix sałat z łososiem wędzonym, grillowanym boczkiem otulone sosem z leśnych grzybów
- Sałata Szwajcarska konkretna z serem we wstążki i szynką w paski
- Roladka z dzikiej kaczki pachnąca jałowcem z owocami leśnymi
- Parfait z wątróbek gęsich podane na różowym grapefruicie
- Pieczona cielęcina na musie z tuńczyka i kaparów
- Carpaccio z szynki Pata Negra Iberico Gran Reserva
- Tatar ze śledzi z orzechami i imbirem na miodowym pumperniklu
- Plastry łososia wędzonego z marynowanym ogórkiem w oliwie z sezamem
- Marynowane buraki w occie balsamicznym posypane serem feta
Dania gorące
- Barszcz „rubinowy” na occie malinowym z syropem z czarnej porzeczki i kołdunami z białej fasoli
- Węgierskie zamieszanie, krem z pomidorów i czerwonej papryki z pieca z odrobiną koziego sera
- Połówka kaczki po polsku, faszerowana kwaśnymi jabłkami z modrą kapustą
- Łosoś gotowany na parze w tymianku i marynowany podany na cytrynowym sosie Beurre Blanc
- Żeberka w sosie z duszonej cebulki
- Pierogi Hrabiny Tyszkiewiczównej z borowikami
Desery
- Rolada Czarny Las z owocami, karmelizowanym Meringiem i serkiem mascarpone
- WZ-tka warszawska z konfiturą z róży
- Crème Brŭlèe pomarańczowe z orzechami