Catering Magda Gessler

Uroczyste kolacje

Na Państwa zlecenie przygotujemy uroczystą kolację w dowolnej formule oraz miejscu. Dopasujemy naszą ofertę do charakteru spotkania. Serwowane przez nas potrawy, przygotowane pod okiem Magdy Gessler,  oraz oryginalna aranżacja stołów zapewnią wyjątkowe doznania kulinarne i estetyczne.


Wybrane przykłady z naszego menu:

Przystawki zimne

  • Sałata Verde z pieczonym kozim serem, świeżym szpinakiem, kruchym avocado, prażonym czosnkiem i  koroną z parmezanu
  • Sałatka leśna, mix sałat z łososiem wędzonym, grillowanym boczkiem otulone sosem z leśnych grzybów
  • Sałata Szwajcarska konkretna z serem we wstążki i szynką w paski
  • Roladka z dzikiej kaczki pachnąca jałowcem z owocami leśnymi
  • Parfait z wątróbek gęsich podane na różowym grapefruicie
  • Pieczona cielęcina na musie z tuńczyka i kaparów
  • Carpaccio z szynki Pata Negra Iberico Gran Reserva
  • Tatar ze śledzi z orzechami i imbirem na miodowym pumperniklu
  • Plastry łososia  wędzonego z marynowanym ogórkiem w oliwie z sezamem
  • Marynowane buraki w occie balsamicznym posypane serem feta


Dania gorące

  • Barszcz „rubinowy” na occie malinowym z syropem z czarnej  porzeczki i kołdunami  z białej fasoli
  • Węgierskie zamieszanie, krem z  pomidorów i czerwonej papryki z pieca z odrobiną koziego sera
  • Połówka kaczki po polsku, faszerowana kwaśnymi jabłkami z modrą kapustą
  • Łosoś gotowany na parze w tymianku i marynowany podany na cytrynowym sosie Beurre Blanc
  • Żeberka w sosie z duszonej cebulki
  • Pierogi Hrabiny Tyszkiewiczównej z borowikami


Desery

  • Rolada Czarny Las z owocami, karmelizowanym Meringiem i serkiem mascarpone
  • WZ-tka warszawska z konfiturą z róży
  • Crème Brŭlèe pomarańczowe z orzechami